22 mai 2018
Donatii

Puteţi dona pentru proiectele Comunităţii Magnificat direct în contul bancar sau puteţi dona online cu cardul. Pentru orice întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa contact@comunitateamagnificat.ro


1. Donaţii prin mandat poştal
  
La adresa:  Aleea Compozitorilor, Nr. 16, Bl. Z45, Sc. 1, Et. 7, Ap. 46, Sect. 6, cod. 061605, Bucuresti.

2. Donaţii în contul nostru bancar

ING Bank - Sucursala Bucureşti
Cod SWIFT: INGBROBU

Cont LEI          RO 54 INGB 0000999902160129
Cont EURO      RO 05 INGB 0000999902160138
Cont USD        RO 04 INGB 0000999902160156


3. Donaţii online


Puteţi face o donatie pentru Comunitatea Magnificat chiar din fata calculatorului. Paypal este o metodă simplă şi sigură de a face donaţii şi plăţi online cu cardul. Puteţi dona online sume atât în EURO, cât şi în RON. Suma selectată va fi afişată numai în Euro, iar conversia va fi făcută la cursul valutar al zilei.
 
Pentru a face o donaţie online urmaţi paşii de mai jos:

I. DACĂ NU SUNTEŢI ÎNREGISTRAT PE SITE:

a) Înregistraţi-vă apăsând butonul Înregistrare din colţul din dreapta sus a oricărei pagini (sub dată).

b) Urmaţi în continuare indicaţiile de mai jos.

II. DACĂ AVEŢI DEJA UN CONT PE SITE:

a) Apăsaţi butonul Donează online.

b) Alegeţi suma pe care doriţi să o donaţi şi apăsaţi Subscrie.

c) Veţi fi direcţionaţi către pagina securizată Paypal pentru a face donaţia, iar la final veţi primi un e-mail de confirmare a donaţiei făcute.

Vă mulţumim! Domnul să vă binecuvânteze!

Doneaza Online


     


11 aprilie 2011.admin
Blogul Comunitatii Magnificat
Comunitatea Magnificat. Reînnoirea Angajamentelor de Alianță în România. Prima Alianță celebrată în România (Popești-Leordeni, 2018)
25 ianuarie 2018.
În ziua de 14 ianuarie 2018, la Centrul de zi al Fundației Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni, în cadrul zilei de „Koinonia”- zi de comuniune pentru membrii aliați, novici și amici-, a avut loc Reînnoirea Angajamentului de Alianță pentru membrii aliați ai Comunității Magnificat din România.
A XVIII-a Întrunire Generală a Comunității Magnificat, Montesilvano, Italia, 2018
24 ianuarie 2018.

Pentru noi, Comunitatea Magnificat, fiecare început de an este un timp special, când aliații din toate fraternitățile din lume ne reînnoim angajamentele de alianță.

În zilele 4-7 ianuarie 2018 a avut loc a XVIII-a Întrunire Generală a Comunității Magnificat, în Italia, la Montesilvano, iar în ultima zi a acestei întâlniri de comuniune internațională și de har, 45 de frați au făcut pentru prima oară Angajamentul lor de Alianță cu Dumnezeu și frații, iar ceilalți aliați prezenți și l-au reînnoit. La eveniment au participat peste 1000 de persoane venite din Argentina, Italia, România, Turcia, Pakistan și Uganda, țări în care comunitatea este prezentă și însoțește persoane din toate stările de viață pe drumul spre sfințenie.


A IX-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat
22 iunie 2017.

În zilele 27-28 mai 2017, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani Desculţi din Ciofliceni, a avut loc  a IX-a Întâlnirea Națională a Comunității Magnificat, comunitate care face parte din Reînnoirea Carismatică Catolică, care este un „curent de har” pentru reînnoirea întregii Biserici. Iar în Solemnitatea Rusaliilor celebrate la Roma în Piața Sf. Petru cu ocazia Jubileului de Aur al Reînnoirii Carismatice Catolice, Papa Francisc a reamintit și a subliniat faptul că Reînnoirea Carismatică Catolică nu este o asociație, ci un „curent de har”.


Reînnoirea Angajamentului de Alianță
29 ianuarie 2017.
Pentru frații aliați din Comunitatea Magnificat, Reînnoirea Angajamentului de Alianță cu Dumnezeu este momentul central al anului.  Duminică, 15 ianuarie 2017, 38 de aliați din fraternitățile aflate în orașele Bacău, București, Popești-Leordeni și Râmnicu-Vâlcea și-au oferit întreaga viață lui Dumnezeu, reînnoindu-și alianța cu Domnul în virtutea chemării pe care au primit-o de la El.
A treia predică de Advent a părintelui Raniero Cantalamessa (16 decembrie 2016)
28 decembrie 2016.
În lunea de după Rusalii din 1975, cu ocazia încheierii Primului Congres Mondial al Reînnoirii Carismatice Catolice, fericitul Paul al VI-lea a adresat celor zece mii de participanţi reuniţi în bazilica "Sfântul Petru" un discurs în care a definit Reînnoirea Carismatică drept "o chance pentru Biserică". După ce a terminat de citit discursul oficial, Papa a adăugat, improvizând, aceste cuvinte: "În imnul pe care-l citim în această dimineaţă în breviar şi care provine de la sfântul Ambroziu, în secolul al IV-lea, este această frază greu de tradus deşi este foarte simplă: Laeti, care înseamnă cu bucurie; bibamus, care înseamnă bem; sobriam, care înseamnă bine definită şi moderată; profusionem Spiritus, adică belşugul Duhului. Laeti bibamus sobriam profusionem Spiritus. Ar putea să fie motoul imprimat pe mişcarea voastră: un program şi o recunoaştere a mişcării însăşi".
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Comunitatea Magnificat