Tuesday, April 23, 2019
Donatii

Puteţi dona pentru proiectele Comunităţii Magnificat direct în contul bancar sau puteţi dona online cu cardul. Pentru orice întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa contact@comunitateamagnificat.ro


1. Donaţii prin mandat poştal
  
La adresa:  Aleea Compozitorilor, Nr. 16, Bl. Z45, Sc. 1, Et. 7, Ap. 46, Sect. 6, cod. 061605, Bucuresti.

2. Donaţii în contul nostru bancar

ING Bank - Sucursala Bucureşti
Cod SWIFT: INGBROBU

Cont LEI          RO 54 INGB 0000999902160129
Cont EURO      RO 05 INGB 0000999902160138
Cont USD        RO 04 INGB 0000999902160156


3. Donaţii online


Puteţi face o donatie pentru Comunitatea Magnificat chiar din fata calculatorului. Paypal este o metodă simplă şi sigură de a face donaţii şi plăţi online cu cardul. Puteţi dona online sume atât în EURO, cât şi în RON. Suma selectată va fi afişată numai în Euro, iar conversia va fi făcută la cursul valutar al zilei.
 
Pentru a face o donaţie online urmaţi paşii de mai jos:

I. DACĂ NU SUNTEŢI ÎNREGISTRAT PE SITE:

a) Înregistraţi-vă apăsând butonul Înregistrare din colţul din dreapta sus a oricărei pagini (sub dată).

b) Urmaţi în continuare indicaţiile de mai jos.

II. DACĂ AVEŢI DEJA UN CONT PE SITE:

a) Apăsaţi butonul Donează online.

b) Alegeţi suma pe care doriţi să o donaţi şi apăsaţi Subscrie.

c) Veţi fi direcţionaţi către pagina securizată Paypal pentru a face donaţia, iar la final veţi primi un e-mail de confirmare a donaţiei făcute.

Vă mulţumim! Domnul să vă binecuvânteze!

Doneaza Online


     


Monday, April 11, 2011.admin
Blogul Comunitatii Magnificat
A 19-a Întrunire Generală a Comunității Magnificat, Sacrofano-Roma, Italia, 40 de ani de istorie
Tuesday, February 19, 2019.
În perioada 7-9 decembrie 2018, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la nașterea Comunității Magnificat (8 decembrie 1978), a avut loc a 19-a Întrunire Generală a Comunității.
A X-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat – moment aniversar
Thursday, May 24, 2018.
În week-end-ul 19-20 mai, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani Desculţi din Ciofliceni a avut loc cea de-a X-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat, la care au participat peste 180 de frați, membri sau invitați, sosiți din cele cinci fraternități ale comunității din România: București, Bacău, Râmnicu-Vâlcea, Popești-Leordeni și Alba Iulia.
În acest an aniversar, titlul întâlnirii a fost „Pentru că lucruri mari a făcut Domnul!”, inspirat din imnul Magnificat, cântul plin de bucurie al Sfintei Fecioare Maria, invitație pentru toți cei prezenți la a face memoria faptelor cu adevărat minunate ale lui Dumnezeu cu Comunitatea Magnificat din România, acum când se împlinesc 15 ani de la constituirea primului grup de rugăciune al comunității cu binecuvântarea arhiepiscopului Ioan Robu.
Comunitatea Magnificat. Reînnoirea Angajamentelor de Alianță în România. Prima Alianță celebrată în România (Popești-Leordeni, 2018)
Thursday, January 25, 2018.
În ziua de 14 ianuarie 2018, la Centrul de zi al Fundației Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni, în cadrul zilei de „Koinonia”- zi de comuniune pentru membrii aliați, novici și amici-, a avut loc Reînnoirea Angajamentului de Alianță pentru membrii aliați ai Comunității Magnificat din România.
A XVIII-a Întrunire Generală a Comunității Magnificat, Montesilvano, Italia, 2018
Wednesday, January 24, 2018.

Pentru noi, Comunitatea Magnificat, fiecare început de an este un timp special, când aliații din toate fraternitățile din lume ne reînnoim angajamentele de alianță.

În zilele 4-7 ianuarie 2018 a avut loc a XVIII-a Întrunire Generală a Comunității Magnificat, în Italia, la Montesilvano, iar în ultima zi a acestei întâlniri de comuniune internațională și de har, 45 de frați au făcut pentru prima oară Angajamentul lor de Alianță cu Dumnezeu și frații, iar ceilalți aliați prezenți și l-au reînnoit. La eveniment au participat peste 1000 de persoane venite din Argentina, Italia, România, Turcia, Pakistan și Uganda, țări în care comunitatea este prezentă și însoțește persoane din toate stările de viață pe drumul spre sfințenie.


A IX-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat
Thursday, June 22, 2017.

În zilele 27-28 mai 2017, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani Desculţi din Ciofliceni, a avut loc  a IX-a Întâlnirea Națională a Comunității Magnificat, comunitate care face parte din Reînnoirea Carismatică Catolică, care este un „curent de har” pentru reînnoirea întregii Biserici. Iar în Solemnitatea Rusaliilor celebrate la Roma în Piața Sf. Petru cu ocazia Jubileului de Aur al Reînnoirii Carismatice Catolice, Papa Francisc a reamintit și a subliniat faptul că Reînnoirea Carismatică Catolică nu este o asociație, ci un „curent de har”.


Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2011 Comunitatea Magnificat